Rólunk

Termékeinkről röviden:

  • Több évtizedes tapasztalat a polírozórendszerek terén
  • Ellenőrzött minőség
  • Kiváló minőségű, prémiumkategóriás termékek
  • Folyamatos fejlesztés
  • Széles körű választék
  • Európai Gyártás

 

Történetünk 2017-ig nyúl vissza, ebben az évben ismerkedtünk meg a ZviZZer -rel mint márkával. Halmi Zoltán kollégánk mutatta meg számunkra ezt a lehetőséget és mivel 100%-ig megbíztunk benne nem sokat gondolkodtunk a képviseleti lehetőségen. Ettől az évtől kezdve a mai napig teljes mellszélességgel kiállunk a ZviZZer mellett hiszen nagyon tetszenek nekünk a termékek és imponáló volt számunkra a lehetőség, hogy kizárólagos forgalmazóik lehetünk Magyarországon. A márka fejlődésének részesei lettünk és nagyon örülünk, hogy ezt megélhettük, hiszen sok értékes tapasztalattal és kiváló emlékekkel gazdagodtunk.

Eleinte csak az eladással foglalkoztunk, de az évek folyamán sorozatos fejlesztéseket hajtottunk végre, ide tartozik pl. a Training Center kialakítása. Az építkezés 2020-ban fejeződött be és mai napig újításoknak vetjük alá, hogy a lehető legmodernebb legyen, de ami a legfontosabb, hogy olyan környezet legyen, ahol a polírozási munkálatok zökkenőmentesen mehetnek végbe a legkiválóbb eredménnyel.

A tudás elsajátítása érdekében többszöri látogatáson vettünk részt a ZviZZer spanyolországi bemutatótermében. Elsőnek 2019-ben utazhattunk el Spanyolországba, ahol több napos képzésen vettünk részt az anyagok megismerése érdekében. 2020-ban egy nagy találkozón vettünk részt olyan országokkal karöltve, akik kapcsolatban állnak a ZviZZer-rel. Ezen a megbeszélésen a jövőbeni terveket ismertették meg velünk, rengeteg értékes embert ismertünk meg, kiváló élményekkel gazdagodva tértünk haza. Fontos kiemelni, hogy ugyanebben az évben képzésen vett részt Sári Gábor, aki ma az egyik hivatalos magyarországi ZviZZer oktató.

2021-ben nagy változás lépett be a ZviZZer életébe. Megépült a németországi bemutatótermük, ahol mi is többszöri látogatáson vettünk részt.  Sok feladat vár még ránk a jövőben, amiket igyekszünk a lehető legjobban teljesíteni. Minden változásról, újításról be fogunk számolni a jövőben.